top of page
Groep website_edited.jpg

Energetische, transformerende sessie
voor jou of je kind

Luister naar energetisch klanken afgestemd op jou of je kind

Ieder van ons heeft een mooie kern diep in zich. Soms worden er door gebeurtenissen in je leven lagen rondom jouw kern opgebouwd. 

 

Deze lagen vormen blokkades en kunnen zich uiten als:

- heftige emoties zoals verdriet, boosheid, frustraties, 

- uit balans zijn,

- onrust/stress,

- heftige reacties op situaties,

- weinig zelfvertrouwen,

- gebrek aan concentratie/snel afgeleid,

- moeilijk in- en doorslapen,

- overgevoelig aan prikkels.

IMG_7323.HEIC

Blokkades verdwijnen dankzij lichttaal.

Energetische klanken zorgen ervoor dat deze blokkades laag per laag worden afgebouwd. Je kan het zien als een ui die laag per laag afgepeld wordt en je zo bij de kern komt.

 

Deze energetische klanken vanuit het universum worden lichttaal genoemd. Lichttaal dringt door de lagen van de blokkades heen tot die bij de kern van de persoon komt. Hierdoor ontstaat er balans en transformatie.

Kinderen, jongeren en volwassenen ervaren hierdoor mogelijk:

- vreugde,

- geluk,

- meer zelfvertrouwen,

- kracht,

- innerlijke rust, 

- betere concentratie,

- emotioneel evenwicht

- diepe nachtrust,

- balans,

- sterke connectie met intuïtie,

- prikkelarm/prikkelvrij.

Wat is lichttaal?
 

Lichttaal kan je zien als “licht” energieën uit het universum die doordringen in jouw onderbewuste.

 

Lichttaal is “het licht" dat het universum uitstraalt. Ik download lichttaal rechtstreeks vanuit het universum. Dit uit zich in energetische klanken die zorgen voor healing en transformatie.

 

Beluister hiernaast een opname voor het loslaten van onrust die ik downloadde vanuit het universum. Zo heb je een idee hoe lichttaal klinkt.

Wat doet lichttaal met jou of je kind?

Wanneer je luistert naar lichttaal pik je de vibraties op van de klanken en worden deze opgenomen in jouw cellen. Vervolgens dringen deze vibraties door in jouw onderbewuste en verdwijnen allerlei blokkades. Hierdoor verander je weer naar jouw ware zelf.  Jouw blije zelf. 

 

Het luisteren naar de  klanken kan bewust of onbewust tijdens de slaap. Je kan het ook heel stil op de achtergrond afspelen.

 

Deze klanken zetten jou of jouw kind in hun krachtveld zodat zij niet meer zo hard beïnvloed worden door prikkels, onrust of chaos buiten hen zelf. Ze worden volledig in lijn gebracht met hun kern,met de universele vibraties.

Zodat ze licht, liefde, eenheid en zuiverheid ervaren.

66129542-44cf-40b4-87ad-3f762ac6e422.JPG

Praktische info:

energetische, transformerende sessie voor volwassenen.

1.    We spreken af via Zoom.

2.    Jij vertelt over jouw situatie.

3.    Ik stem me af op jouw hogere zelf,

4.    Vervolgens stem ik af op mijn gidsen,

5.    en spreek ik lichttaal specifiek voor jou.

6.    Na de sessie ontvang je de opname om thuis

     te beluisteren.

Vrijwaring: een energetische, transformerende sessie is geen medische behandeling, het wordt aanbevolen bij andere behandelingen als aanvulling.

Groep website_edited.jpg

Hoeveel sessies heb je nodig?

 

Bij kinderen gaat de transformatie vrij snel, soms na 1 tot 3 sessies zijn ze bij hun lichtkern/ziel/hogere zelf, ze zijn ook heel snel door zo'n laag van blokkades heen.  Bij volwassenen kunnen meerdere opvolgingssessies nodig zijn.

Vaak vertoon je bepaalde gevoelens of gedrag nadat je door één laag bent, dit is een signaal dat je toe bent aan een nieuwe sessie. Dit kan soms zelfs heel snel gaan, na het boeken van een opvolgingssessie neem ik binnen de 24u een nieuwe MP3 opname met lichttaal op.

evi.jpg

Evi M. na een transformerende energetische sessie

"Net als ik even weer aan het twijfelen was aan mezelf en aan de liefde, kreeg ik deze boodschap van Kathy. 

 

Het heeft me meteen laten voelen dat ik het wel waard ben om liefde te ontvangen en dat ik er 100% voor mag gaan.  Tranen rolden over mijn wangen, heel intens! Bedankt lieve Kathy!  Ik sta weer sterker in het leven."  

Praktische info:

Energetische, transformerende sessie voor je kind/jongere

 

  1. Ik spreek af met jou als ouder via Zoom.

  2. Jij legt uit wat de hulpvraag is.  Dit duurt ongeveer 10 à 15 minuten.

  3. We sluiten Zoom en ik stem mij af op het hogere zelf van jouw kind.

  4. Tegelijkertijd wordt er een audio, MP3,  opgenomen van de helende            klanken. Deze audio MP3 opname wordt ook lichtactivatie genoemd.

  5. Ik verstuur deze audio sessie met helende klanken in MP 3 naar jou met de specifieke instructies voor jouw kind.

 

 

 

Vrijwaring: een transformerende healing sessie is geen medische behandeling, het wordt aanbevolen bij andere behandelingen als aanvulling.

Groep website_edited.jpg

Hoeveel sessies heeft je kind nodig?

 

Bij kinderen gaat de transformatie vrij snel, soms na 1 tot 3 sessies zijn ze bij hun lichtkern/ziel/hogere zelf, ze zijn ook heel snel door zo'n laag van blokkades heen.  Vaak vertonen ze bepaald gedrag nadat ze door één laag zijn, dit is een signaal dat ze toe zijn aan een nieuwe sessie.  

 

Dit kan soms zelfs heel snel gaan,  na het boeken van een opvolgsessie maak ik binnen 48u een nieuwe audio MP3 opname met helende klanken.

Karen, mama van een 13 jarige jongen

Toen ik Kathy contacteerde, was ik helemaal ten einde raad.

 

Mijn kind was totaal vervreemd van zichzelf. Heel prikkelbaar, doodop, zeer ongelukkig en zelfs levensmoe. En dit al geruime tijd en op 13 jarige leeftijd...

Ik voelde me zo machteloos!

 

Na de (vijf) activaties, die Kathy voor mijn zoon persoonlijk had opgenomen, te laten horen; kreeg ik geleidelijk aan precies mijn kind van vroeger terug! Dat lieve, warme kind vol goede bedoelingen! Niet te geloven! En zo snel! Wat een transformatie!

 

Ik merkte al na twee activaties een wezenlijk verschil. Eerst was ik voorzichtig positief maar na de vijf  meditaties met lichttaal te hebben laten horen in zijn slaap, kan ik er niet meer naast kijken.

Hij maakt terug grapjes, straalt en geeft ook zelf aan terug gelukkig te zijn! Precies een reset naar wie hij echt is. Zijn ware zelf.

 

Hij staat ook terug open voor mijn tips, raad, hulp en mijn opvoedkundige 'bemerkingen'. En dit zonder in de tegenaanval te gaan of uit te vliegen. Eindelijk terug harmonie in huis! Zo'n verandering! Fantastisch gewoon! Ook onze band is terug sterk en liefdevol!

 

Wat ben ik dankbaar voor de mogelijkheden van het universum en voor wat Kathy voor ons heeft gedaan!  Dikke, dikke merci!

 

Kathy.jpg

Ik ben Kathy Metdenancxt. Kiyashi is mijn tweede naam, wat de Oosterse variant is van Kathy en het betekent 'puur'.  Puurheid is waarvoor ik sta in het leven. Al sinds mijn prille jeugd bewandel ik mijn bewustwordingspad. Eerst intuïtief, op het gevoel, en later ook met behulp van meditatieve en energetische opleidingen. Zo heb ik al een hele weg afgelegd, met de beleving van mijn pure zelf als constante leidraad.

In 2009 werd ik de trotse moeder van onze dochter Lisa. Al snel bleek dat ze net zoals ik een hoogsensitief meisje is, met nood aan structuur, rust en ontspanning. Naarmate Lisa ouder werd, begon ik me te verdiepen in ontspanningsmogelijkheden voor kinderen. Mijn passie voor meditatie leidde me naar verschillende kindermeditatieopleidingen in België en Nederland. Later specialiseerde ik me als kindertalentenfluisteraar en kinder- en jongerencoach.

In 2016 ontwikkelde ik 'Hartjesmagie', een ontspanningsworkshop. In die workshop leer ik kinderen op speelse wijze tot rust komen en mediteren. Werken met kinderen bleek een enorme verrijking in mijn leven. Hen leren ontspannen en hun innerlijke puurheid beleven is mijn belangrijkste missie geworden. Zelfs de meest onrustige kinderen slagen erin zich na deze workshop te ontspannen. Een prachtig zicht. 

"Zaadjes van positiviteit, rust en ontspanning planten in zoveel mogelijk kinderharten" - mijn missie.

 

Om die missie te vervullen en nog meer kinderen te bereiken heb ik sinds 2019 mijn aanbod uitgebreid met holistische kinder- en jongerencoaching, mijn Shiny Kids Talentenkamp én met rustgevende workshops voor ouders en leerkrachten. In die workshops krijgen ouders en leerkrachten rustgevende technieken aangeleerd. Zo leren ze leven vanuit hun innerlijke rust en die energie vervolgens over te brengen naar hun kinderen en/of leerlingen.  Als energetisch therapeut help ik kinderen én volwassenen blokkades los te laten en te transformeren naar hun ware zelf.

 

Lisa is ondertussen 12 jaar oud, en ze straalt als nooit tevoren. Dat geeft mij elke dag opnieuw de kracht en de motivatie om met mijn missie door te gaan.

Veelgestelde vragen

 

 

 

Is lichttaal een taal van ons onderbewustzijn?

 

Inderdaad, eigenlijk kan iedereen lichttaal spreken als je volledig in connectie bent met je hogere zelf/hogere dimensies. 

 

Hoe komt het dat ons onderbewustzijn lichttaal begrijpt?

Ons onderbewuste of ons hogere zelf bevat hoge frequenties die we als 3D persoonlijkheid in ons 3D leven op aarde moeilijk kunnen bevatten en begrijpen.  De “licht” frequenties hebben een 5D of hogere trilling en worden snel opgepikt door ons onderbewuste of hogere zelf.  Vandaar dat het interessant is om voor of tijdens de slaap te luisteren, zodat je in rust bent en je ze in openheid kan toelaten.

 

 

Spreken wij onbewust met elkaar lichttaal of wordt dit door slechts enkele personen gesproken?

 

Lichttaal wordt door een aantal personen gesproken, echter als je diep met je hogere zelf verbonden bent, kan je dit ook spreken.  Onlangs had ik een jongetje voor wie ik een lichttaal opname gemaakt had.  De dag na het beluisteren in zijn slaap, begon hij opeens tegen zijn mama lichttaal te spreken.  Het wordt dus vrij snel aangewakkerd bij kinderen, minder snel bij volwassenen.

66129542-44cf-40b4-87ad-3f762ac6e422.JPG

 

Waarin verschilt deze transformerende sessie met lichttaal van de andere sessies die jij aanbiedt?

Een sessie lichttaal werkt aanvullend bij bv. Universal Sphere healing. Het komt allemaal op energie neer.  Bij een Universal Sphere sessie worden er frequenties aangeboden op afstand.  Bij Lichttaal opnames ontvangt de cliënt de vibraties bij het beluisteren, dus niet op afstand.  Het luisteren naar lichttaal werkt extra verdiepend.


Beide sessies werken aanvullend. Meestal doe ik een transmissie met lichttaal én daarnaast bied ik ook Universal Sphere's tijdens één sessie, ik bespreek dit telkens met de klant.  De resultaten van deze combinatie zijn vaak verbluffend en heel transformerend.

bottom of page