top of page
Image by Alejandro Piñero Amerio

Emotie Code
Laat emotionele bagage los en kom in balans
Voor alle leeftijden!

 

Korte uitleg

Emotie Code 

Infosessie Emotie Code 

Merk je één of meerdere van de onderstaande emoties/situaties regelmatig op bij jezelf/je kind?  

Image by Simran Sood
Emotionele uitbarstingen
Boosheid
Verdriet
Pillow Fight
A Hug
Stressed Woman
Ongewenst gedrag
Stress
Huilbuien
Image by Hardcore Brain
Sad Girl in the Window
 Young Woman Contemplating
Overprikkeld
Gebrek aan motivatie
Uit balans

Dan kan een Emotie Code sessie mogelijk meer balans brengen

Image by Nik

Wat is de Emotie Code?

Tijdens ons leven gebeuren er allerlei gebeurtenissen waar we ons ofwel heel goed bij voelen, ofwel belemmerende emoties ervaren.

 

Wanneer we deze belemmerende emoties niet voldoende loslaten, zetten deze emoties zich vast in ons fysiek, mentaal of emotioneel lichaam.  De emoties stapelen zich op en kunnen allerlei emotionele, fysieke of gedragsproblemen veroorzaken.

Emotie Code: laat

vastgezette emoties laag per laag los

Ieder van ons heeft een mooie kern diep in zich. De vastgezette emoties zetten zich vast in lagen rondom jouw kern opgebouwd.

Tijdens een Emotie Code sessie worden de vastgezette emoties laag per laag losgelaten. Je kan het zien als een ui die laag per laag afgepeld wordt en je zo bij de kern komt.

3 soorten vastgezette emoties

  1. Standaard vastgezette emoties

Deze hebben zich op eender welk moment in je leven, van conceptie tot je huidige leeftijd vastgezet.

2. Overgeërfde emoties:

Overgeërfd via moeder of vader, verschillende generaties terug.  Deze zijn als een basis aanwezig ik je leven vanaf je geboorte tot je sterft. Tijdens een sessie kan ik deze weghalen voor alle generaties, ook voor je kind(eren) die ze mogelijk overerfden.

​3.  Hartsmuur:

Muur van vastgezette emoties opgebouwd door je onderbewuste rondom je hart.  Dit is een zelfbeschermingsmechanisme van je onderbewuste om gevoelens minder zwaar te voelen. Dit kan een bepaalde geslotenheid veroorzaken. 

 

Tijdens de eerste sessie wordt de hartsmuur weggehaald, zodat er meer openheid ontstaat.

Vastgezette emoties-4.jpg
Image by Phạm Chung 🇻🇳
Verloop van een sessie

Tijdens een online (of fysieke) sessie (30-45 minuten) maak ik contact met je onderbewuste/het onderbewuste van je kind. 

 

Ik ga op zoek naar de onderliggende vastgezette emoties die de oorzaak kunnen zijn van bepaalde hulpvragen.  

 

Aan de hand van een magneet worden de vastgezette emoties losgelaten van je centrale meridiaan.

Opgelet:  Een emotie code sessie werkt ondersteunend en aanvullend bij medische of psychische hulp.  Een emotie code is geen medische of therapeutische sessie.

Emotie Code sessies voor alle leeftijden

Een emotie code sessie kan voor alle leeftijden, van baby's tot senioren.  Het kan zelfs voor huisdieren.

Een sessie voor je kind onder 14 jaar gebeurt via jou.  Sessies voor jongeren vanaf 14 jaar kunnen rechtstreeks met hen indien ze dat zelf wensen.  Het kan ook via de ouder tot 18 jaar.  

 

Er is altijd toestemming nodig van de ouders voor een sessie voor minderjarigen.

Opgelet: ben je zwanger? Dan kan je geen Emotie Code sessie laten doen.

Image by Josue Michel

Ervaringen met de Emotie Code.

Mama van een tweeling. 

Ik had een eerste sessie geboekt voor mijn zoon A een tweede sessie volgde een paar weken later voor mijn jongste zoon W.

A. had het heel moeilijk om z'n plekje te vinden in school nadat hij in andere klas zat dan zijn tweelingbroer. Voelde zich eenzaam en huilde zich soms in slaap. Maakte veel ruzie met z'n jongste broer. Ik wist ook niet goed hoe ik hem kon helpen.

Na de eerste sessie ging ik hem halen van school, was een beetje gefrustreerd zoals anders maar in de loop van die week werd hij rustiger, huilde niet meer, sprak niet meer over zich eenzaam voelen en mocht gaan spelen bij een vriendje. Daar hij wel nog veel ruzie maakte met zijn jongste broer, had ik een 2e sessie geboekt voor beide broers.

Na die 2 sessies, was er nog 1 zware ruzie tussen beide, erna zijn er nu nog steeds geen ruzies geweest.

 

In het oudercontact die we hadden zei de juf dat A zich veel beter voelde in de klas en dat ze kon zien dat er iets was veranderd.

Zo blij dat we die sessies hebben gedaan. Er volgt waarschijnlijk nog een sessie mijn andere zoon, S. Ze hebben er alvast veel deugd van om los te laten van emoties die vast komen te zitten in de loop van hun jonge jaren.

Mama over sessie
voor haar 12 jarige dochter die verlost is van laag zelfbeeld.

Ik boekte een emotie code sessie voor mijn dochter Emma die vreselijke last had van faalangst en een laag zelfbeeld.

Zeer moeilijk aan te pakken en ik had al allerlei technieken geprobeerd. 

Na twee emotie code sessies heb ik een totaal andere dochter!  Ze straalt, gaat met plezier terug naar school, heeft veel nieuwe vriendinnen.  Dankjewel Kathy!

325280327_1909895276014104_5445999477719815726_n.jpg
Emotie Code sessie
Praktisch

Na het online boeken en betalen van een sessie, ontvang je een e-mail met link naar Calendly.  Via die link kan je in mijn agenda een afspraak vastleggen.

Na het vastleggen van de afspraak, ontvang je een zoom link.

Op het afgesproken moment hebben we contact via zoom.  Wens je liever een sessie fysiek in mijn praktijk te Brugge, dat kan.  Contacteer mij via info@kiyashi.be na het boeken.

 Op het afgesproken tijdstip hebben we contact via zoom.  Ik stem mij af op jouw/je kind's onderbewuste en help met het loslaten van de vastgezette emoties. 

Ervaringen met de Emotie Code.

Miriam Hessling

Onlangs had ik het geluk een emotie code sessie te hebben gewonnen bij Kathy. Deze kwam ook precies op het juiste moment. Kathy maakt al snel verbinding met me en de deuren naar mijn “trapped emotions” staan open voor haar. 

 

Met een fijne warme begeleiding neemt Kathy je mee en samen hebben we heel wat opgelost. Kathy is een heel prettig persoon en ik raad je aan deze sessies bij haar te volgen om de energieën in je lijf, in je leven weer te laten stromen. 

Miriam Hessling foto.jpeg

Kim Van De Sande

Super dankbaar voor twee krachtige Emotion Code sessies die ik bij Kathy mocht ervaren! Haar liefdevolle begeleiding zijn een waar cadeau en creëren een diepgaande transformatie.

 

Tijdens de sessies voelde ik van alles verschuiven in mijn energie veld, en na het transformeren van oude familie lijn patronen en bepaalde overvloed blokkades mocht ik gelijk een nieuw klant verwelkomen, het Universum werkt snel.

 

Een mooie co-creatie met het onderbewustzijn dat aangeeft wat er losgelaten mag worden in dat moment zodat er nog meer flow mag zijn!

 

Dank je wel lieve Kathy voor je stralende licht!

Foto Kim.jpg

Emotie Code practitioner
Kathy Metdenancxt

★ Bezieler van Kiyashi
★ Creator van Hartjesmagie kindermeditatie workshop
★ Creator van Shiny Kids Talentenkamp
★ Gecertificeerd Energetisch therapeut sinds 2005
★ Jip en Jan gecertificeerd Kinder meditatie coach sinds 2016

★ Gecertificeerd Holistisch Kinder- en Jongerencoach sinds 2018

★ Emotie Code practitioner sinds Februari 2023

Sinds eind jaren negentig volg ik mijn bewustwordingspad met energetische opleidingen en meditatie.  Sinds 2016 begeleid ik als holistisch kinder- en jongerencoach en kindermeditatie coach kinderen en jongeren naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en bewustwording.

Gedurende de afgelopen 7 jaren heb ik honderden kinderen en jongeren begeleid naar zich goed in hun vel voelen en krachtig in het leven staan.

 

Sinds November 2022 kwam de Emotie Code op mijn pad. Na succesvolle sessies voor mezelf en mijn dochter besloot ik de methode aan te leren.  Ondertussen ben ik gecertificeerd en deed ik tientallen sessies voor baby's, kinderen, volwassenen en huisdieren.

Emotie Code
Na de sessie

Gedurende 48u na de sessie worden de vastgezette emoties energetisch en fysiek losgelaten.

Dit kan een fysiek of emotioneel loslaten veroorzaken bij jezelf of je kind.  Dit is helemaal normaal.  

Na die 48u worden de effecten van de sessie meer zichtbaar.  Dit kan je merken op emotioneel, fysiek of mentaal niveau.

Wanneer je gedurende enkele dagen/weken verbetering merkt, echter voelt alsof jij/je kind een "terugval" heeft, dan ben je in een volgende laag terechtgekomen.  Je bent dan toe aan een extra opvolgsessie.  Contacteer mij dan zo snel mogelijk.  Bij kinderen kan dit heel snel gaan aangezien zij minder lagen hebben.

Image by Dan Gold

Ervaringen met de Emotie Code

Mama van 1, 5 jarig zoontje
Mijn kind is terug gelukkig

Op aanraden van een vriendin nam ik contact op met Kathy. Ik heb vier kindjes en sta er alleen voor door heel droevige omstandigheden. De jongens zijn 1,5 jaar en werden al heel vaak gelabeld als “huilbaby”, “moeilijke kinderen”, ..

 

Ik kreeg vaak te horen “nog even uithouden”, “laat ze maar huilen”, “heb je dat al getest?" .. Mijn moederhart kon dit niet, mijn buikgevoel vertelde me dat het dieper zat, dat er meer aan de hand was en dat ik al het mogelijke moest doen om mijn jongens te ontlasten van wat hun dwars zat.

 

Kathy deed een sessie voor de oudste van de tweeling, hij huilde heel vaak, zag amper of nooit puur kinderlijk geluk in zijn oogjes, hij was nerveus, enorm hangerig en helemaal niet goed in zijn vel.

 

Kathy haalde verschillende emoties weg die hij, in zijn korte leventje, overgekregen had van zijn vader. De vader die zelf met heel wat persoonlijke problemen kampt en sinds hun geboorte niet meer bij ons gezin woont. Het was heel intens en verrassend om te zien wat zo’n klein kindje al met zich mee moest dragen van bagage.

 

Sinds de sessie straalt hij, hij komt me opzoeken en gaat erna dapper op verkenning. Ik hoor hem schaterlachen en zijn ogen spreken boekdelen. Ik merk geluk, ik merk rust bij de maaltijden, ik merk mijn mannetje op …

Mama Sylvia Declerck over sessie
voor haar 9 jarige zoon

Naast een succesvolle sessie voor mijn dochter Emma, boekte ik een sessie voor mijn  9 jarige zoon Elian die al 8 jaar lang zo vreselijk slecht sliep.  

 

Ook hier waren we al menige malen hulp voor gaan zoeken maar helaas… Na 1 sessie zagen we op één dag tijd een transformatie.  Ongelofelijk! Hij sliep meteen na de sessie door! Heel rustig.

 

Na enkele dagen had hij een terugval.  Een 2e sessie  bracht nog meer rust.  Hij is niet meer bang! Zalig! Ik ben zo dankbaar dat ik het wou proberen want mijn beide kids zijn echt oprecht emotioneel lichter!

Dankjewel Kathy! 

325280327_1909895276014104_5445999477719815726_n.jpg
Veelgestelde vragen

Werkt een sessie op afstand even goed als een fysieke sessie? 

Een sessie kan online en heeft het zelfde effect als een fysieke sessie aangezien ik mij energetisch afstem op jou of je kind.  Ik kan het zelfs op afstand doen zonder dat ik met jou in contact ben tijdens de sessie.  Jouw onderbewuste weet wat losgelaten moet worden.

Vervangt de Emotie Code psychische hulp? 

Neen, de Emotie Code helpt aanvullend bij het loslaten van emoties.  Het wordt aangeraden in parallel met psychische ondersteuning.

Een Emotie Code sessie is géén therapeutische sessie.

Vervangt de emotie code medische hulp?

 

Neen, de Emotie Code kan je zien als aanvullend bij medische behandelingen. 

Ik/mijn kind ervaart emotionele uitbarstingen. Kan de emotie code hierbij helpen?

 

De Emotie Code haalt als het ware de wortel van emoties weg.  Bijgevolg gebeurt er een loslaten van heftige emoties.

Gebeurt een sessie voor mijn kind in zijn/haar aanwezigheid? 

 

Voor kinderen onder de 14 jaar is het aan te raden dat ze niet aanwezig zijn tijdens de sessie.  De sessie verloopt via de ouder.  De emoties en situaties die worden besproken, kunnen verwarrend zijn voor hen.

Kan een sessie voor mijn babytje? 

Een Emotie Code sessie kan voor je baby.  Baby's kunnen verschillende emoties overgeërfd hebben van hun ouders en voorouders.  Een sessie kan veel verlichting brengen bij (huil)baby's. 

Ik ben zwanger, kan ik dan een Emotie Code sessie boeken? 

 

Emotie Code sessies kunnen jammer genoeg niet bij zwangere vrouwen. 

Mijn kind wordt gecoacht door jou, kan ik een sessie voor hem/haar laten doen in parallel met coaching sessies? 

 

Uiteraard!  Aangezien de wortels van emoties worden losgelaten tijdens de Emotie Code, is het ideaal om deze te laten verlopen in parallel met een coaching traject.  Het helpt je kind om nog meer in balans te komen, naast de praktische tips die hij/zij aanleert tijdens de coaching.

Ik wil graag een fysieke afspraak.  Kan dat?

Ja, dit kan in mijn praktijk in Brugge.  Na het boeken, contacteer je mij best via info@kiyashi.be en dan bekijken we wanneer een fysieke afspraak lukt.

Ervaar ik een fysiek loslaten na de sessie? 

Het kan dat je gedurende 48u fysiek loslaat.  Dit is helemaal normaal, aangezien je de emoties op alle niveau's (fysiek, mentaal en emotioneel) aan het loslaten bent. 

Moet ik mij voorbereiden voor een Emotie Code?

 

Voor een Emotie Code sessie kan je alvast enkele thema's noteren waar je wil dat aan gewerkt wordt tijdens de sessie.  Je onderbewuste geeft op het moment van de sessie aan, waar de prioriteit ligt. 

Ik/mijn kind slaapt niet goed.  Kan de Emotie Code helpen? 

 

De Emotie Code werkt ondersteunend bij het loslaten van emotionele bagage.  Het hangt af van of je slaapprobleem te maken heeft met bepaalde emoties 

Ik voel me goed in mijn vel.  Is een Emotie Code dan nodig? 

 

Een sessie is dan niet echt nodig, maar kan wel ondersteunend werken om in balans te blijven. 

Kan ik bepaalde vragen stellen over mijn toekomst tijdens een Emotie Code sessie?  

Vragen over de toekomst kunnen niet gesteld worden.  De enige vragen die ik kan stellen als Emotie Code practitioner zijn vragen gericht op het thema en de daaraan gelinkte emoties. 

Hoe connecteer jij je met mijn onderbewuste? 

Na jouw akkoord, connecteer ik mij met jouw onderbewuste.  Op dat moment ervaar ik jouw energie en kan ik vragen stellen ivm vastgezette emoties.

Hoe laat je de vastgezette emoties los? 

 

Tijdens de sessie laat ik, eens jouw onderbewuste akkoord gegeven heeft, de emoties los met een magneet op mijn centrale meridiaan.

bottom of page