Red Head Child

Holistische Kindercoaching

helend tekenen.jpeg

We worden allemaal geboren met een prachtige en kostbare 'lichtkern', een interne batterij die zich telkens weer oplaadt. 

Maar die batterij kan stilaan leeglopen, als gevolg van omstandigheden die we niet altijd zelf onder controle hebben. 

 

Zo'n uitgedoofde lichtkern kan bij kinderen leiden tot onzekerheid, boosheid of verdriet. Ze krijgen faalangst of hebben moeite met het uiten van hun gevoelens. Hun innerlijke evenwicht geraakt zoek.

Herken je deze emoties bij je eigen kind? Probeerde je je zoon of dochter al op verschillende manieren op te beuren, zonder het gewenste resultaat?

Een kindercoach kan dan een oplossing bieden. Op een speelse en ongedwongen manier begeleid ik jouw kind in de zoektocht naar spelplezier, mentaal evenwicht en levenslust. Zelfvertrouwen en het welbevinden van je kind staan in dat proces centraal. Spelenderwijs help ik je kind weer zijn of haar opgeladen zelf worden, met een stralende innerlijke lichtkern.     

Doelstelling:

• Samen een oplossing vinden voor de hulpvraag van je kind

• Kind en ouder(s) komen samen in balans

Leeftijd: 

  • van 9 tot 18 jaar

Verloop van een kindercoachtraject:

• Intakegesprek van 1 uur met de ouder(s)

• Intakegesprek van 1 uur met je kind

• 5 tot 8 coachingsessies, afhankelijk van de hulpvraag

Verloop van een coachingsessie:

• 45 minuten individuele coaching met je kind

• 15 minuten ouder- en kindcoaching

Prijs

60€ per intake/coaching sessie

tienercoaching.jpg
tienercoaching.jpg

Mama van een 10-jarige

“Onze dochter kreeg door de coaching niet alleen een kwalitatief momentje voor zichzelf, maar leerde zich ook focussen op de positieve, vrolijke aspecten van haar persoontje!”

kindercoaching 10 jarige.jpg

Mama van 2 tieners

“Wow, het was zwaar, maar ik ben zo blij dat we dit samen met ons gezin verwezenlijkt hebben!  Op enkele weken tijd praten we allen op een veel respectvollere manier met elkaar.  Dit zorgt voor minder spanningen en een rustigere sfeer in ons gezin. In naam van ons allemaal, dankjewel Kathy!”