top of page
Red Head Child

Holistische Kinder- en jongeren coaching

helend tekenen.jpeg

We worden allemaal geboren met een prachtige en kostbare 'lichtkern', een interne batterij die zich telkens weer oplaadt. 

Maar die batterij kan stilaan leeglopen, als gevolg van omstandigheden die we niet altijd zelf onder controle hebben. 

 

Zo'n uitgedoofde lichtkern kan bij kinderen leiden tot onzekerheid, boosheid of verdriet. Ze krijgen faalangst of hebben moeite met het uiten van hun gevoelens. Hun innerlijke evenwicht geraakt zoek.

Herken je deze emoties bij je eigen kind? Probeerde je je zoon of dochter al op verschillende manieren te helpen, zonder het gewenste resultaat?

Als holistisch kinder- en jongerencoach kan ik een mogelijke oplossing bieden. Op een speelse, praktische en energetische  manier begeleid ik jouw kind in het zich terug goed in zijn/haar vel voelen.

 

Tijdens individuele sessies leer ik je kind allerlei praktische en energetische oefeningen die kunnen helpen bij het loslaten van emoties, gedachten en energie die je kind belemmeren blij in het leven te staan.

Doelstelling:

• Samen een oplossing vinden voor de hulpvraag van je kind

• Kind en ouder(s) komen samen in balans

Leeftijd: 

  • van 9 tot 18 jaar

  • Is je kind jonger dan 9 jaar, dan coach ik je kind samen met jou.

Verloop van een kindercoachtraject:

• Intakegesprek van 30 minuten met ouder(s) & kind

• Aantal coachingsessies zijn afhankelijk van de hulpvraag

Verloop van een coachingsessie:

• 60 minuten ouder en kind coaching

Prijs

35€ per intake van 30 minuten

65€ per coaching sessie van 60 minuten

tienercoaching.jpg
tienercoaching.jpg

Mama van een 10-jarige

“Onze dochter kreeg door de coaching niet alleen een kwalitatief momentje voor zichzelf, maar leerde zich ook focussen op de positieve, vrolijke aspecten van haar persoontje!”

kindercoaching 10 jarige.jpg

Mama van 2 tieners

“Wow, het was zwaar, maar ik ben zo blij dat we dit samen met ons gezin verwezenlijkt hebben!  Op enkele weken tijd praten we allen op een veel respectvollere manier met elkaar.  Dit zorgt voor minder spanningen en een rustigere sfeer in ons gezin. In naam van ons allemaal, dankjewel Kathy!”  

bottom of page