top of page
Image by Alejandro Piñero Amerio
Transformeer je leven met de Emotie Code:
de volgende stap in jouw evolutie


sessies in De Evolutie (Ingeborg)

Korte uitleg

Emotie Code 

Infosessie Emotie Code 

Herken je één of meer van de onderstaande emoties of situaties regelmatig bij jezelf of je kind?

Image by Simran Sood
Emotion
Emotionele uitbarstingen
Onzekerheid
Stress
Moving People
A Hug
Stressed Woman
Overweldigd
voelen
Ontevredenheid
Verwarring
Image by Hardcore Brain
Sad Girl in the Window
 Young Woman Contemplating
Overprikkeld
Zich verloren voelen
Eenzaamheid

Een Emotie Code sessie kan mogelijk meer balans brengen. 

Image by Nik

Wat is de Emotie Code?

Op ons levenspad kruisen diverse gebeurtenissen ons, sommige brengen vreugde, andere dragen belemmerende emoties met zich mee.

 

Wanneer we er niet in slagen deze belemmerende emoties los te laten, nestelen ze zich in ons wezen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Dit kan leiden tot een opeenstapeling van emoties die een breed scala aan emotionele, fysieke of gedragsproblemen teweegbrengen.

Emotie Code: laat

vastgezette emoties laag per laag los

Diep binnenin elk van ons schuilt een prachtige kern. Echter, onze vastgehouden emoties vormen een barrière rond deze kern.

 

In een Emotie Code sessie worden deze vastgehouden emoties laag voor laag losgelaten. Het is als het afpellen van een ui, waarbij elke laag wordt verwijderd om de kern te bereiken.

 

Er zijn drie soorten vastgehouden emoties:

 

Standaard vastgehouden emoties: Deze kunnen op elk moment in je leven zijn ontstaan, vanaf de conceptie tot aan je huidige leeftijd.

 

Overgeërfde emoties: Deze worden doorgegeven via je moeder of vader, soms over meerdere generaties. Ze zijn aanwezig vanaf je geboorte tot je dood. Tijdens een sessie kunnen deze emoties worden verwijderd voor alle generaties, inclusief je kind(eren) die ze mogelijk hebben geërfd.

 

Hartsmuur: Dit is een muur van vastgehouden emoties die je onderbewuste rondom je hart heeft opgebouwd. Het dient als een beschermingsmechanisme om emotionele pijn te verzachten, maar het kan ook leiden tot een gevoel van afgeslotenheid.

 

Tijdens de eerste sessie wordt de hartsmuur afgebroken, waardoor er meer openheid kan ontstaan.

Vastgezette emoties-4.jpg
Image by Phạm Chung 🇻🇳
Verloop van een sessie

Tijdens een fysieke sessie (30-45 minuten) maak ik contact met het onderbewuste.

 

Mijn doel is om de onderliggende vastgehouden emoties te ontdekken die mogelijk ten grondslag liggen aan bepaalde hulpvragen die je hebt.

 

Met behulp van een magneet worden deze vastgehouden emoties losgelaten van je centrale meridiaan, waardoor er ruimte ontstaat voor genezing en groei.

 

Belangrijk: Het Emotie Code proces werkt aanvullend en ondersteunend aan medische of psychologische behandelingen. Het vervangt echter geen medische of therapeutische sessies.

Emotie Code sessies voor alle leeftijden

Een Emotie Code sessie is geschikt voor alle leeftijden, van baby's tot senioren, en kan zelfs worden toegepast op huisdieren.

 

Voor kinderen onder de 12 jaar wordt de sessie uitgevoerd via de ouder. Vanaf 12 jaar kunnen jongeren ervoor kiezen om de sessie rechtstreeks met mij te doen. Ook kan de sessie via de ouder plaatsvinden tot de leeftijd van 18 jaar.

 

Voor alle sessies met minderjarigen is schriftelijke toestemming van de ouders vereist.

 

Let op: Als je zwanger bent, is het niet mogelijk om een Emotie Code sessie te ondergaan.

Image by Josue Michel
Emotie Code sessie
Praktisch

Na het boeken van je afspraak via Calendly, ontvang je een bevestigingsmail.

 

Op het afgesproken tijdstip kom je naar De Evolutie, gelegen aan Bisschopsdreef 17 te Brugge. Gelieve je auto te parkeren in een van de omliggende straten, niet in de Bisschopsdreef zelf.

 

Zodra je aankomt, wacht je in de inkomhal tot ik je kom ophalen. De sessieruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

 

De betaling van 75€ kan contant worden voldaan of met Payconic. Houd er rekening mee dat er geen mogelijkheid is voor betalingen achteraf via overschrijving.

Emotie Code practitioner
Kathy Metdenancxt

★ Bezieler van Kiyashi

★ Creator van Hartjesmagie kindermeditatie workshop

★ Creator van Shiny Kids Talentenkamp

★ Creator van Krachtige Kids methode

★ Gecertificeerd Energetisch therapeut sinds 2005

★ Jip en Jan gecertificeerd Kinder meditatie coach sinds 2016

★ Gecertificeerd Holistisch Kinder- en Jongerencoach sinds 2018

★ Emotie Code practitioner sinds Februari 2023

Sinds eind jaren negentig volg ik mijn bewustwordingspad met energetische opleidingen (Reiki Master, Lichtlichaam Ontwaken, Reconnection, ...) en meditatie.  Sinds 2016 begeleid ik als holistisch kinder- en jongerencoach en kindermeditatie coach kinderen en jongeren naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en bewustwording.

Gedurende de afgelopen 7 jaren heb ik honderden kinderen en jongeren begeleid naar zich goed in hun vel voelen en krachtig in het leven staan.

 

Sinds November 2022 kwam de Emotie Code op mijn pad. Na succesvolle sessies voor mezelf en mijn dochter besloot ik de methode aan te leren.

Ondertussen ben ik gecertificeerd sinds begin 2023 en deed ik honderden sessies voor baby's, kinderen en volwassenen.

Emotie Code
Na de sessie

Gedurende ongeveer een week na de sessie zullen de vastgezette emoties zowel energetisch als fysiek worden losgelaten.

 

Dit kan leiden tot zowel fysieke als emotionele loslatingen bij zowel jou als je kind, wat volkomen normaal is.

 

Na deze initiële periode van een week zullen de effecten van de sessie meer merkbaar worden. Dit kan zich manifesteren op emotioneel, fysiek of mentaal niveau.

 

Als je gedurende enkele dagen of weken verbetering opmerkt, maar dan plotseling het gevoel hebt dat jij of je kind een "terugval" doormaakt, is het mogelijk dat je een nieuwe laag van vastgezette emoties hebt bereikt.

 

In dat geval is een extra opvolgsessie nodig. Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Bij kinderen kan dit proces heel snel verlopen, omdat zij over het algemeen minder lagen hebben.

Image by Dan Gold

Ervaringen met de Emotie Code

40 jarige dame verlost van paniekaanvallen

Je advertentie deed me kriebelen. zou ik van mijn onrust afkomen en wat met mijn jaren paniekaanvallen? Voorzichtig boekte ik mijn sessies ...

 

En wat voor een hulp kreeg ik! Mijn verwerking vroeg telkens best wel wat energie, maar na 1 sessie was ik reeds van mijn onrust verlost, daarna voelde ik geen paniek meer opkomen en keek ik uit naar de verdere sessies.

 

Je hebt heel wat voor mij losgelaten, wat niet alleen mij maar ook mijn voorgaande generaties en mijn dochters hebben bevrijd.

 

Je zorgzaamheid is een exclusieve topper erbovenop die nergens te boeken is ❤️ 

50 jarige dame verlost van psychoses

Dank je wel Kathy voor je bemoediging en al je mooie werk!

Ik ben ervan overtuigd dat ik de orkaantjes van de voorbije maanden zo goed heb doorstaan dankzij jouw Emotie Code magie.

Ik vond het heel bijzondere sessies. Om in te kaderen in mijn hart. Het was echt een speciaal, intens, en warm gebeuren. Wow. Nog kippenvel. Dit blijft me ongetwijfeld nog heel, héél lang bij. 

 

Ik surf nu verlicht en vol vertrouwen verder 😊

Ervaringen met de Emotie Code

Mama van 1, 5 jarig zoontje
Mijn kind is terug gelukkig

Op aanraden van een vriendin nam ik contact op met Kathy. Ik heb vier kindjes en sta er alleen voor door heel droevige omstandigheden. De jongens zijn 1,5 jaar en werden al heel vaak gelabeld als “huilbaby”, “moeilijke kinderen”, ..

 

Ik kreeg vaak te horen “nog even uithouden”, “laat ze maar huilen”, “heb je dat al getest?" .. Mijn moederhart kon dit niet, mijn buikgevoel vertelde me dat het dieper zat, dat er meer aan de hand was en dat ik al het mogelijke moest doen om mijn jongens te ontlasten van wat hun dwars zat.

 

Kathy deed een sessie voor de oudste van de tweeling, hij huilde heel vaak, zag amper of nooit puur kinderlijk geluk in zijn oogjes, hij was nerveus, enorm hangerig en helemaal niet goed in zijn vel.

 

Kathy haalde verschillende emoties weg die hij, in zijn korte leventje, overgekregen had van zijn vader. De vader die zelf met heel wat persoonlijke problemen kampt en sinds hun geboorte niet meer bij ons gezin woont. Het was heel intens en verrassend om te zien wat zo’n klein kindje al met zich mee moest dragen van bagage.

 

Sinds de sessie straalt hij, hij komt me opzoeken en gaat erna dapper op verkenning. Ik hoor hem schaterlachen en zijn ogen spreken boekdelen. Ik merk geluk, ik merk rust bij de maaltijden, ik merk mijn mannetje op …

Mama Sylvia Declerck over sessie
voor haar 9 jarige zoon

Naast een succesvolle sessie voor mijn dochter Emma, boekte ik een sessie voor mijn  9 jarige zoon Elian die al 8 jaar lang zo vreselijk slecht sliep.  

 

Ook hier waren we al menige malen hulp voor gaan zoeken maar helaas… Na 1 sessie zagen we op één dag tijd een transformatie.  Ongelofelijk! Hij sliep meteen na de sessie door! Heel rustig.

 

Na enkele dagen had hij een terugval.  Een 2e sessie  bracht nog meer rust.  Hij is niet meer bang! Zalig! Ik ben zo dankbaar dat ik het wou proberen want mijn beide kids zijn echt oprecht emotioneel lichter!

Dankjewel Kathy! 

325280327_1909895276014104_5445999477719815726_n.jpg
Veelgestelde vragen

Werkt een sessie op afstand even goed als een fysieke sessie? 

Een sessie kan online en heeft het zelfde effect als een fysieke sessie aangezien ik mij energetisch afstem op jou of je kind.  Ik kan het zelfs op afstand doen zonder dat ik met jou in contact ben tijdens de sessie.  Jouw onderbewuste weet wat losgelaten moet worden.

Vervangt de Emotie Code psychische hulp? 

Neen, de Emotie Code helpt aanvullend bij het loslaten van emoties.  Het wordt aangeraden in parallel met psychische ondersteuning.

Een Emotie Code sessie is géén therapeutische sessie.

Vervangt de emotie code medische hulp?

 

Neen, de Emotie Code kan je zien als aanvullend bij medische behandelingen. 

Ik/mijn kind ervaart emotionele uitbarstingen. Kan de emotie code hierbij helpen?

 

De Emotie Code haalt als het ware de wortel van emoties weg.  Bijgevolg gebeurt er een loslaten van heftige emoties.

Gebeurt een sessie voor mijn kind in zijn/haar aanwezigheid? 

 

Voor kinderen onder de 14 jaar is het aan te raden dat ze niet aanwezig zijn tijdens de sessie.  De sessie verloopt via de ouder.  De emoties en situaties die worden besproken, kunnen verwarrend zijn voor hen.

Kan een sessie voor mijn babytje? 

Een Emotie Code sessie kan voor je baby.  Baby's kunnen verschillende emoties overgeërfd hebben van hun ouders en voorouders.  Een sessie kan veel verlichting brengen bij (huil)baby's. 

Ik ben zwanger, kan ik dan een Emotie Code sessie boeken? 

 

Emotie Code sessies kunnen jammer genoeg niet bij zwangere vrouwen. 

Mijn kind wordt gecoacht door jou, kan ik een sessie voor hem/haar laten doen in parallel met coaching sessies? 

 

Uiteraard!  Aangezien de wortels van emoties worden losgelaten tijdens de Emotie Code, is het ideaal om deze te laten verlopen in parallel met een coaching traject.  Het helpt je kind om nog meer in balans te komen, naast de praktische tips die hij/zij aanleert tijdens de coaching.

Ik wil graag een fysieke afspraak.  Kan dat?

Ja, dit kan in mijn praktijk in Brugge.  Na het boeken, contacteer je mij best via info@kiyashi.be en dan bekijken we wanneer een fysieke afspraak lukt.

Ervaar ik een fysiek loslaten na de sessie? 

Het kan dat je gedurende 48u fysiek loslaat.  Dit is helemaal normaal, aangezien je de emoties op alle niveau's (fysiek, mentaal en emotioneel) aan het loslaten bent. 

Moet ik mij voorbereiden voor een Emotie Code?

 

Voor een Emotie Code sessie kan je alvast enkele thema's noteren waar je wil dat aan gewerkt wordt tijdens de sessie.  Je onderbewuste geeft op het moment van de sessie aan, waar de prioriteit ligt. 

Ik/mijn kind slaapt niet goed.  Kan de Emotie Code helpen? 

 

De Emotie Code werkt ondersteunend bij het loslaten van emotionele bagage.  Het hangt af van of je slaapprobleem te maken heeft met bepaalde emoties 

Ik voel me goed in mijn vel.  Is een Emotie Code dan nodig? 

 

Een sessie is dan niet echt nodig, maar kan wel ondersteunend werken om in balans te blijven. 

Kan ik bepaalde vragen stellen over mijn toekomst tijdens een Emotie Code sessie?  

Vragen over de toekomst kunnen niet gesteld worden.  De enige vragen die ik kan stellen als Emotie Code practitioner zijn vragen gericht op het thema en de daaraan gelinkte emoties. 

Hoe connecteer jij je met mijn onderbewuste? 

Na jouw akkoord, connecteer ik mij met jouw onderbewuste.  Op dat moment ervaar ik jouw energie en kan ik vragen stellen ivm vastgezette emoties.

Hoe laat je de vastgezette emoties los? 

 

Tijdens de sessie laat ik, eens jouw onderbewuste akkoord gegeven heeft, de emoties los met een magneet op mijn centrale meridiaan.

bottom of page