balance mind body spirit.jpg

Frequentietherapie

Breng lichaam en geest in balans

Healy foto 1.png

Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Lichaam en geest in balans met frequentietherapie

Ons lichaam bestaat uit duizenden miljoenen cellen.  Elke cel heeft zijn eigen trilling.  Door allerlei omstandigheden zoals stress, emotionele gebeurtenissen, verkeerde eetgewoonten, enz. kan er een disbalans ontstaan in de trilling van je cellen. De gevolgen hiervan kunnen een enorme impact hebben op je mentaal, emotioneel en fysiek welzijn.   Healy kan een mogelijk hulpmiddel zijn om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

 

Healy is een klein draagbaar apparaatje (5 bij 5 cm) dat helende frequenties stuurt naar je lichaam.  Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft Healy je lichaam een stimulans met de juiste frequenties waardoor je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

 

Hoe werkt frequentietherapie?

Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes ofwel via twee polsbandjes, oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Mijn aanbod

De frequentietherapie kan perfect worden toegepast in parallel met kinder-, jongeren- en gezinscoaching, maar ook los daarvan.

Naast een persoonlijke Healy sessie, kan je, indien gewenst, zelf ook het apparaat aankopen. Na aankoop heb je 14 dagen tijd om het op eigen tempo te testen en versteld te staan van zijn fantastische werking.  Indien niet overtuigd, stuur je het apparaat terug en word je terugbetaald.


Toepassingen

Medisch bewezen toepassingen: behandeling van chronische pijnen, migraine, skeletpijn, fybromialgie, psychische aandoeningen zoals depressie, angsten en daarmee verbonden slaapstoornissen.  

Daarnaast zijn er gigantisch veel programma's die je hele lichaam en emotioneel welzijn ondersteunen, deze zijn echter niet medisch bewezen. 

Mijn ervaringen

Op enkele weken tijd ben ik verlost van rugpijn, chronische schouderpijn en kniepijn.  Na weken tandpijn, gaf mijn tandarts mij aan dat mijn wijsheidstand getrokken of ontzenuwd moest worden.  Na toepassing van Healy ben ik verlost van de pijn!

Daarnaast heb ik al enorme positieve effecten ervaren op mijn emotioneel welzijn én energieniveau!

Review-Healy-3-881x1024.jpg
Helende Healy sessie
Boek een helende sessie met Healy en sta versteld van de werking van dit holistisch apparaatje.
Tijdens een Healy sessie wordt jouw energie uitgemeten door het Healy Resonance programma. De frequenties die jouw lichaam op dat moment nodig heeft om in balans te komen, worden naar jouw lichaam gestuurd.   
Tarief: 60€ voor een sessie van 1u
Locatie: Violierstraat 78, 8000 Brugge
Na je eerste Healy sessie in mijn praktijk, kan ik ook Healy sessies op afstand toepassen.  Ik meet je energie uit en Healy stuurt de nodige frequenties naar je toe om je gezondheid te onderhouden.
Tarief: 25€ 
Healy verhuur/aankoop
Indien gewenst, kan je zelf het apparaat aankopen en je hele gezin/familie/vriendenkring helpen in balans te blijven.
 
Na aankoop heb je 14 dagen tijd om het op eigen tempo te testen en versteld te staan van zijn fantastische werking.  
 
Indien niet overtuigd, stuur je het apparaat terug en word je terugbetaald.
 
 
Nieuw: Verhuur Healy Resonance
Wil je graag de helende werking van Healy Resonance (de meest uitgebreide versie van Healy). gedurende een bepaalde periode uitproberen, dat kan!  Huur Healy per week.  
Tarief 7 dagen: 125€
Vanaf 14 dagen huur betaal je 90€ per week.
 
 
Overweeg je om een Healy aan te schaffen, vraag dan een gratis demo aan in mijn coaching praktijk.
 
Een-product-voor-het-hele-gezin.jpg