top of page
loveourplanet-4851331_1920.jpg

Galactic Star Light Sessieeen krachtige, energetische sessie
voor het welzijn van je gezin

 

Kathy close-up.jpg

Kathy Metdenancxt

Energetisch coach sinds 2005

Vrijwaring: een transformerende energetische sessie is geen medische behandeling, het wordt aanbevolen bij andere behandelingen als aanvulling.

Luister naar helende klanken afgestemd op jou of je kind

Ieder van ons heeft een mooie kern diep in zich. Soms worden er door gebeurtenissen in je leven lagen rondom jouw kern opgebouwd. 

 

Deze lagen vormen blokkades en kunnen zich uiten als:

Heftige emoties zoals angsten, verdriet, boosheid, frustraties

Uit balans zijn

Onrust/stress

Weinig zelfliefde/laag zelfbeeld

Overprikkeling

Image by Erika Fletcher
melissa-askew-8n00CqwnqO8-unsplash.jpg

Blokkades verdwijnen dankzij Galactic Star Light language.

Helende klanken zorgen ervoor dat blokkades laag per laag worden afgebouwd. Je kan het zien als een ui die laag per laag afgepeld wordt en je zo bij de kern komt.

 

Deze helende klanken vanuit het universum worden lichttaal genoemd. Lichttaal dringt door de lagen van de blokkades heen tot die bij de kern van de persoon komt. Hierdoor ontstaat er healing en transformatie.

Kathy close-up.jpg

Kathy Metdenancxt 

Energetisch coach sinds 2005

Vrijwaring: een transformerende energetische sessie is geen medische behandeling, het wordt aanbevolen bij andere behandelingen als aanvulling.

Kinderen, jongeren en hun ouders ervaren:

IMG_1654 2.jpg

Innerlijke rust

jongen douche.jpg

Loslaten van prikkels

little-girl-2516578_1920.jpg

Emotioneel evenwicht

_edited.jpg

Vreugde

IMG_1565.jpg

Zelfliefde

veerkracht.png

Veerkracht

Wat is Galactic Star lichttaal?
 

Lichttaal kan je zien als helende “licht” energieën uit het universum die doordringen in jouw onderbewuste.

 

Lichttaal is “het licht" dat het universum uitstraalt. Ik download lichttaal rechtstreeks vanuit het universum. Dit uit zich in helende klanken die zorgen voor healing en transformatie.

 

Beluister hiernaast een opname voor het loslaten van onrust die ik downloadde vanuit het universum. Zo heb je een idee hoe lichttaal klinkt.

Kathy close-up.jpg

Kathy Metdenancxt

Energetisch coach sinds 2005

Vrijwaring: een transformerende healing sessie is geen medische behandeling, het wordt aanbevolen bij andere behandelingen als aanvulling.

Wat doet Galactic Star lichttaal met jou of je kind?

Wanneer je luistert naar lichttaal pik je de vibraties op van de klanken en worden deze opgenomen in jouw cellen. Vervolgens dringen deze vibraties door in jouw onderbewuste en verdwijnen allerlei blokkades. Hierdoor verander je weer naar jouw ware zelf.  Jouw blije zelf. 

 

Het luisteren naar de helende klanken kan bewust of onbewust tijdens de slaap. Je kan het ook heel stil op de achtergrond afspelen.

 

Deze klanken zetten jou of jouw kind in hun krachtveld zodat zij niet meer zo hard beïnvloed worden door prikkels, onrust of chaos buiten hen zelf. Ze worden volledig in lijn gebracht met hun kern,met de universele vibraties.

Zodat ze licht, liefde, eenheid en zuiverheid ervaren.

melissa-askew-8n00CqwnqO8-unsplash.jpg
hand%20globe_edited.jpg

Bonus: 7 daagse Galactic Star Light energetische ondersteuning

Bij het boeken van een Galactic Star Light sessie, ontvang je gedurende 7 dagen extra energetische ondersteuning op afstand.

De energetische ondersteuning houdt in dat ik dagelijks jou in een universele cocon plaats die je extra in balans brengt en houdt.

Resultaat voor jou of je kind: 

 • Wel in je vel

 • Innerlijke rust

 • Veerkracht

 • Flow

 • Mentaal en emotioneel evenwicht

Hoeveel sessies heb je nodig?

 

Bij kinderen gaat de transformatie vrij snel, soms na 1 tot 2 sessies zijn ze bij hun lichtkern/ziel/hogere zelf, ze zijn ook heel snel door zo'n laag van blokkades heen. Bij volwassenen kunnen meerdere sessies nodig zijn.

Vaak vertoon je bepaalde gevoelens of gedrag nadat je door één laag bent, dit is een signaal dat je toe bent aan een nieuwe sessie. Dit kan soms zelfs heel snel gaan, na het boeken van een opvolgingssessie neem ik binnen de 24u een nieuwe MP3 opname met lichttaal op.

loveourplanet-4851331_1920.jpg

Galactic Star Light
privé sessie

evi.jpg

Evi M. na een Galactic Star Light sessie

"Net als ik even weer aan het twijfelen was aan mezelf en aan de liefde, kreeg ik deze boodschap van Kathy. 

 

Het heeft me meteen laten voelen dat ik het wel waard ben om liefde te ontvangen en dat ik er 100% voor mag gaan.  Tranen rolden over mijn wangen, heel intens! Bedankt lieve Kathy!  Ik sta weer sterker in het leven."  

Hoe verloopt een Galactic Star Light sessie

 

 1. Ik spreek af met jou via Zoom, de sessie voor je kind verloopt via jou.

 2. Jij legt uit wat de hulpvraag is.  Dit duurt ongeveer 10 à 15 minuten.

 3. We sluiten Zoom en ik stem mij af op het hogere zelf van jou of je kind.

 4. De sessie wordt opgenomen.

 5. Ik verstuur deze audio sessie met helende klanken in MP 3 naar jou met de specifieke instructies voor jou of jouw kind.

 6. Gedurende een week word je vanop afstand energetisch ondersteund en in een energetische Galactic Star Light container geplaatst.

Vrijwaring: een transformerende healing sessie is geen medische behandeling, het wordt aanbevolen bij andere behandelingen als aanvulling.

Karen, mama van een 13 jarige jongen

Toen ik Kathy contacteerde, was ik helemaal ten einde raad.

 

Mijn kind was totaal vervreemd van zichzelf. Heel prikkelbaar, doodop, zeer ongelukkig. En dit al geruime tijd en op 13 jarige leeftijd...Ik voelde me zo machteloos!

 

Na de audio sessies, die Kathy voor mijn zoon persoonlijk had opgenomen, te laten horen; kreeg ik geleidelijk aan precies mijn kind van vroeger terug! Dat lieve, warme kind vol goede bedoelingen! Niet te geloven! En zo snel! Wat een transformatie!

 

Hij maakt terug grapjes, straalt en geeft ook zelf aan terug gelukkig te zijn! Precies een reset naar wie hij echt is. Zijn ware zelf.

 

Hij staat ook terug open voor mijn tips, raad, hulp en mijn opvoedkundige 'bemerkingen'. En dit zonder in de tegenaanval te gaan of uit te vliegen. Eindelijk terug harmonie in huis! Zo'n verandering! Fantastisch gewoon! Ook onze band is terug sterk en liefdevol!

 

Wat ben ik dankbaar voor de mogelijkheden van het universum en voor wat Kathy voor ons heeft gedaan!  Dikke, dikke merci!

 

Kathy.jpg

Energetic coaching

Kathy Metdenancxt

★ Bezieler van Kiyashi

★ Creator van Hartjesmagie kindermeditatie workshop

★ Creator van Shiny Kids Talentenkampen

★ Gecertificeerd energetisch coach sinds 2005

★ Jip & Jan gecertificeerd kindermeditatie coach sinds 2016

★ Gecertificeerd holistisch kinder- en jongerencoach sinds 2016

★ Channel van lichttaal en Akashic Records Reader en Healer sinds 2021

I

Het is mijn missie om zaadjes van innerlijke rust, positiviteit en zelfbewustzijn te planten in zoveel mogelijk kinder- en tienerharten.

Sinds 2016 begeleid ik als holistische kinder- en jeugdcoach en kindermeditatiecoach kinderen en jongeren naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en bewustwording.​

 

De afgelopen 5 jaar heb ik honderden kinderen, jongeren en hun ouders energetisch begeleid om zich goed in hun vel te voelen en zich krachtig te voelen.

 

De Galactic Star Light-transmissies voor gezinnen zijn vanuit de bron gechanneld en bevatten krachtige frequenties die jou en je gezin helpen om je in je dagelijkse leven gesterkt te voelen. De energieën zijn zeer krachtig en brengen je in afstemming met je hoogste potentieel, wat resulteert in een prachtige stroom.

Veelgestelde vragen

 

 

 

Is lichttaal een taal van ons onderbewustzijn?

 

Inderdaad, eigenlijk kan iedereen lichttaal spreken als je volledig in connectie bent met je hogere zelf/hogere dimensies.

 

Hoe komt het dat ons onderbewustzijn lichttaal begrijpt?

Ons onderbewuste of ons hogere zelf bevat hoge frequenties die we als 3D persoonlijkheid in ons 3D leven op aarde moeilijk kunnen bevatten en begrijpen.  De “licht” frequenties hebben een 5D of hogere trilling en worden snel opgepikt door ons onderbewuste of hogere zelf.  Vandaar dat het interessant is om voor of tijdens de slaap te luisteren, zodat je in rust bent en je ze in openheid kan toelaten.

 

Spreken wij onbewust met elkaar lichttaal of wordt dit door slechts enkele personen gesproken?

 

Lichttaal wordt door een aantal personen gesproken, echter als je diep met je hogere zelf verbonden bent, kan je dit ook spreken.  Onlangs had ik een jongetje voor wie ik een lichttaal opname gemaakt had.  De dag na het beluisteren in zijn slaap, begon hij opeens tegen zijn mama lichttaal te spreken.  Het wordt dus vrij snel aangewakkerd bij kinderen, minder snel bij volwassenen.

loveourplanet-4851331_1920.jpg

 

Waarin verschilt deze Galactic Star Light sessie van de andere sessies die jij aanbiedt?

Een Galactic Star Light sessie werkt aanvullend bij bv. Universal Sphere healing. Het komt allemaal op energie neer.  Bij een Universal Sphere sessie worden er frequenties aangeboden op afstand.  Bij Lichttaal opnames ontvangt de cliënt de vibraties bij het beluisteren, dus niet op afstand.  Het luisteren naar lichttaal werkt extra verdiepend.


Beide sessies werken aanvullend. Meestal doe ik een transmissie met lichttaal én daarnaast bied ik ook Universal Sphere's tijdens één sessie, ik bespreek dit telkens met de klant.  De resultaten van deze combinatie zijn vaak verbluffend en heel transformerend.

Moet mijn kind aanwezig zijn tijdens de sessie?

Aangezien de sessie wordt opgenomen, moet je kind niet aanwezig zijn tijdens de sessie.  De energie werkt op afstand én wordt doorgegeven via de lichttaal boodschap die je kind kan beluisteren voor of tijdens zijn/haar slaap.

bottom of page