Straal vanuit

je hart!

Over mij

Puurheid: daar sta ik voor! 

Mediteren kan je van jongs af aan leren!

Breng rust en harmonie in je gezin en of in de klas!

IMG_5623 2.JPG

Heb je een vraag? Contacteer mij gerust!

Kathy.jpg

"Zaadjes van positiviteit, rust en ontspanning planten in zoveel mogelijk kinderhartjes." - Kathy

Ik ben Kathy Metdenancxt. Kiyashi is mijn tweede naam, wat de Oosterse variant is van Kathy en het betekent 'puur'.  Puurheid is waarvoor ik sta in het leven. Al sinds mijn prille jeugd bewandel ik mijn bewustwordingspad. Eerst intuïtief, op het gevoel, en later ook met behulp van meditatieve en energetische opleidingen. Zo heb ik al een hele weg afgelegd, met de beleving van mijn pure zelf als constante leidraad.

In 2009 werd ik de trotse moeder van onze dochter Lisa. Al snel bleek dat ze net zoals ik een hoogsensitief meisje is, met nood aan structuur, rust en ontspanning. Naarmate Lisa ouder werd, begon ik me te verdiepen in ontspanningsmogelijkheden voor kinderen. Mijn passie voor meditatie leidde me naar verschillende kindermeditatieopleidingen in België en Nederland. Later specialiseerde ik me als kindertalentenfluisteraar en kinder- en jongerencoach.

In 2016 ontwikkelde ik 'Hartjesmagie', een ontspanningsworkshop. In die workshop leer ik kinderen op speelse wijze tot rust komen en mediteren. Werken met kinderen bleek een enorme verrijking in mijn leven. Hen leren ontspannen en hun innerlijke puurheid beleven is mijn belangrijkste missie geworden. Zelfs de meest onrustige kinderen slagen erin zich na deze workshop te ontspannen. Een prachtig zicht. 

"Zaadjes van positiviteit, rust en ontspanning planten in zoveel mogelijk kinderharten" - mijn missie.

 

Om die missie te vervullen en nog meer kinderen te bereiken heb ik in 2019 twee nieuwe workshops ontwikkeld: 'Rust@home' en 'Rust@school'. In die workshops krijgen ouders en leerkrachten rustgevende technieken aangeleerd. Zo leren ze leven vanuit hun innerlijke rust en die energie vervolgens over te brengen naar hun kinderen en/of leerlingen.

 

Lisa is ondertussen 10 jaar oud, en ze straalt als nooit tevoren. Dat geeft mij elke dag opnieuw de kracht en de motivatie om met mijn missie door te gaan.

Mijn advies: straal vanuit je hart!

Over mij!

 

Evy M.

"Hartjesmagie is voor onze zoon een fantastische manier om zichzelf beter te voelen. Hij voelt zijn eigen lichaam en emoties beter aan, kan via zijn ademhaling opkomende astma-aanval beter controleren en zijn zelfvertrouwen en geloven in eigen kunnen zijn gegroeid. Dank je Kathy ”

Tom P.

"Kiyashi  brengt een moment van rust in een wereld vol indrukken, prikkels en vele verwachtingen. Er wordt o.a. gewerkt met leuk spelmateriaal waardoor de digitale spelletjes even vergeten kunnen worden 😉, dankjewel hiervoor!"

 

Wil je alvast meer tot rust komen? Kijk gedurende 1 minuut naar de stip in het hart en kom tot rust!

Creatie: Charlotte Bosteels

lichtkern.jpg

Contacteer mij

Bedankt voor de inzending!